Prohledat tento blog

středa 27. června 2007

Zajímavé odkazy 1.

Několik zajímavých adres:

MS. Dewey
Snad každý zná nějaký ten obyčejný vyhledávač, ale kdo by si chtěl vyzkoušet něco jiného, tak má možnost. Ms. Dewey je flashová nadstavba nad Live Search. Jde o velmi sympatický vyhledávač, kterému dominuje sympatická paní Dewey, která Vás bude provázet. Napíšete hledané slovo nebo frázy, které hledáte a paní Dewey (Janina Gavankar) vám vždy k tomu něco řekne nebo naznačí. Nudit se nebudete. Podívejte se na www.msdewey.com.



Archive.org

Zajímá vás, jak vypadaly vaše oblíbené stránky před několika lety? Na této adrese najdete "zálohu" (archiv) starých časů na internetu. Jedná se o archiv internetových stránek. Služba Wayback Machine v současnosti zahrnuje více než 85 bilionů stránek. Archiv se stále rozrůstá a měsíčně v něm přibude zhruba asi 40 terabyte.
www.archive.org

Oldversion.com
Nevíte, kde sehnat starou dobrou verzi oblíbeného programu. Na těchto stránkách naleznete staré verze programu, např. ICQ, IrfanView, ACDSee, Mp3Doctor, BSplayer, Bearshare Lite, Nero a mnoho dalších, rozdělených podle kategorii, např. Internet, Graphics atd.
www.oldversion.com

Žádné komentáře: