Prohledat tento blog

pátek 30. ledna 2009

Legendy se vrací - Červený trpaslík, Tom a Jerry

Tak legendy se vracejí a nebudou potěšení jenom příznivci kultovního sitcomu Červený trpaslík ale i ti daleko mladší (a přiznejme si nejen oni :D ), co se rádi podívají na Toma a Jerryho.

Červený trpaslík je jeden z nejpopulárnější sitcomů, jehož první díly byly odvysíláni už v roce 1988. Dva nové díly bude 10. dubna vysílat britská soukromá digitální stanice Dave, která navíc ještě přidá dva speciály ze zákulisí. Dva nové díly napsal a režíroval původní spoluautor Doug Naylor a zahrají si v něm všichni původní představitelé hlavních postav.



Další legenda, která se vrací je snad nejznámější americký animovaný seriál, který vznikal mezi roky 1940 až 1960. V roce 2005 byl natočen celovečerní film Tom a Jerry letí na Mars (Tom and Jerry Blast Off to Mars) a od té doby bylo trochu pozapomenuto na tuhle povedenou dvojici, ale to se teď radikálně změnilo. Nově nás čeká Tom a Jerry v hraném filmu. To znamená, že okolí bude "živé" a postavičky animované. Je to poměrně logický krok filmových studií, protože je to v souladu s trendem. Navíc nebude vydělávat jen film samotný, ale i figurky, trička atd. Divák se ale má taky na co těšit, i když zatím mnoho informací na veřejnost neproniklo.



BTW Další velký návrat čeká fanoušky Star Treku, to však není žádná žhavá novinka, ale dlouho sledovaný filmový projekt, jehož cílem je potěšit skalní fanoušky a přilákat nové, takové které zatím tento seriál a filmy neoslovili. Více informací zjistíte zde.

Žádné komentáře: