Prohledat tento blog

čtvrtek 28. června 2007

DVD: Situační komedie se dobře prodávají

Situační komedie se prodávají velmi dobře a pochopili to už i distributoři a prodejci DVD. Jestli bude o ně i nadále takový zájem jejich nabídka na českém trhu se pochopitelně ještě více zvýší o další tituly, další situační komedie, a to by bylo opravdu veselo! Proto nebude naškodu některé úspěšné si připomenou.

Taková normální rodinka
První zástupcem nemůže, byt jiná komedie než Taková normální rodinka. Tato podařená komedie je v podstatě první českou, respektive československou situační komedii. Taková normální rodinka je televizní seriál natočený v roce 1971 režisérem Jaroslavem Dudkem podle scénáře Fan Vavřincové . Vždyť kdo by neznal tuhle (ne)normální rodinku. První příběh byl původně natočen již v roce 1967 jako samostatná komedie, po velkém diváckém úspěchu vznikl celý seriál. Seriál je samozřejmě černobílí.

Vy si ho můžete zakoupit ve sběratelské edici s bonusy a hlavně s restaurovaným obrazem. Doporučená cena je 849 Kč za 3 DVD.

Červený trpaslík
Únik radiace zabije celou posádku těžařské lodi Červený trpaslík. Oprava, skoro celou posádku až na jednoho člena posádky, kterým je Dave Lister. Příběh začíná... To je skutečně netradiční až bláznivý začátek pro komedii, a i když se mnohokrát snažili mnozí napodobit tento humor a natočit podobnou komedii, nikdy se to znovu nikomu nepovedlo, tedy zatím.

Vy si můžete zakoupit 8 sérii tohoto jedinečného seriálu. Jedna série stojí přibližně 500 Kč, některé série však na internetu seženete i za polovic. Stačí jen hledat.

Jistě, pane ministře
Jistě, pane ministře (a navazující pokračování Jistě, pane premiére) je komediální seriál z prostředí vysoké politiky natočený mezi léty 1980-1988. Tento seriál se vyznačuje jedinečným britským humorem. Mnohé ty zákulisní pletichy, plány, intriky a maléry jeho hrdinů Vám budou připadat velice důvěrně známé. Zatím je v prodeji jen Jistě, pane ministře a to na 3 DVD discích. Vyjít by mělo i pokračování s názvem Jistě,pane premiére, i když zatím se o tom svědčí pouze neoficiální informace. Bonusové DVD (s hodinovým dílem Partajní hrádky) by mělo vyjít snad někdy v průběhu listopadu. Dle distributora půjde nejspíš koupit zvlášť i jako celá série 3 DVD s bonusovým diskem. I když zatím jsou všechny správy velmi předběžné.

Zatím si můžete koupit 3 DVD disky, jeden asi za 399 Kč, ale opět se můžete pokusit hledat levnější cenu a pravděpodobně s úspěchem.

Poznámka: Ceny jsou pouze orientační!
Jestli se rozhodnete některou komedii zakoupit na DVD přeji Vám hodně zábavy.

Žádné komentáře: